dirty fingers

well hello sunshines. idag har det varit sommar, folk går runt i shorts och linnen och klänningar och det är så fantastiskt underbart.
& imorgon är det dags för valborg, galet roligt! och det känns bra att jag redan kommit på vad jag ska ha på mig, tar en bild på det imorgon.

på fotografiskabilden i skolan har vi fått en ny uppgift, där man ska välja en känd fotograf och studera fotografens personliga stil, och sedan ta egna bilder i samma stil som sin fotograf. och jag har valt modefotografen Patrick Demarchelier, hans bilder är så otroligt vackra, och jag har fått lite ideer om hur jag ska göra. men det får ni inte se än på ett tag ..

nu ska jag äta middag, det blir laxfile med färsk pasta blandat i spenat och citronsås, & avocadosallad till. mums!

image91
bilder tagna av Patrick Demarschelier till Vogue

Tired as hell and falling up the stairs

jag är så trött så trött, känner mig helt slut verkligen. har inte direkt gjort något speciellt idag, känner mig bara så fruktansvärt död i hela kroppen ? weird.
damn, nu börjar ju cashmere mafia, så jag får skriva lite kort här ..

hade hursomhelst engelska nationella idag, den skriftliga delen, det gick rätt bra tror jag. det kännes helt okej, så hoppashoppas. annars har dagen inte varit någon speciell, men imorgon har jag halv dag, nice!
det var så sanslöst fint ljus ute för en timme sen ungefär så jag skuttade ut på ballkongen och fotade lite, orkar bara lägga upp en bild dock

image90

That's me in the corner That's me in the spotlight

jag har skrivtorka, jag kommer inte på något att skriva i mitt tal. det är helt tomt i huvet. har suttit hela dagen och tänkt, men jag kommer inte på något bra.
hursomhelst har jag precis ätit pizza till middag, nyttigt och bra, det blev en nyttig cola till också .. wellwell, känner faktiskst att jag har varit rätt så nyttig nu senaste tiden så jag förtjänade den lite grann :) 

om jag fick byta garderob med någon känd person skulle det lätt bli mary-kate olsen. jag kan inte få nog av hennes lite småtrashiga- rocknroll- stil, så sanslöst cool är hon. det kan bli lite för mycket ibland, men det gör inget för hon lyckas ändå få till det alla andra gånger.

image88
jatack

loosing my religion

morrnmorrn! nu är helgen mer eller mindre över, tråkigt. men jag har haft en riktigt skön helg iallafall. i fredags var jag inne i stan med sara och kollade runt, hade inte tänkt shoppa något men det slutade ändå med 2 plagg från mitt älskade H&M. det blev en blåochvit randig stor tröja med trekvartsärmar, och en kort vit tshirt som man kan ha bland annat över en hög svart kjol. supernäjs. och sara som fick sin lön igår shoppade hejvilt!
senare på kvällen åkte vi till djurgården och chillade med massa människor, och sen var vi i tanto ett tag också. och igår var det middag hemma hos kollis, grillade för första gången i år, jättemysigt.

idag så ska jag plugga, segt, ja! ska sitta och skriva på mitt svenska tal som man ska hålla på nationella muntliga. inte så roligt, men jag måste sätta igång med det nu. och så måste jag ringa jobbet och prata om mitt schema inför nästa vecka. och städa kanske jag bör göra också, om jag orkar :)
nu ska jag börja plugga, hörs senare. pussellipuss

image85
tröjorna från H&M

my arms keep missing you

Tjenis! här sitter jag och diggar till my arms keep missing you, fett schööön den är ju.
alltså jag kan bara inte sluta tjata om vårt helt fantastiska väder, liksom idag var det 18 grader!!! NAJS ELLER VAD ? hihi. och slappaste dagen, hade inga lektioner på förmiddagen för min lärare i foto och form var sjuk (hade dock kunnat haft sovmorgon då istället ..) så då åkte vi till sickla och åt lunch på Forno Romano, så sanslöst gott verkligen. sen trallade vi runt på gina tricot lite, elin fick med sig 2 söta klännigar, men jag har som sagt inga pengar så för mig blev det exakt ingenting.

imorgon är det fredag, och då blir det först dags att plocka ner utställningen i dieselverkstaden, sen har vi matte, och sen blir det staden med sara. det blir mys!
har hittat så jäkla mycket snyggt på monki, helt galet, tog fram några bilder på några av plaggen jag vill ha!
cya later skaters


image84

24 april

hejhopp, nu sitter jag i skolan och har foto, fast ingen lärare så vi gör absolut ingenting, och det är typ bara 4 pers på den här lektionen, bra jobbat.
idag är det min och jespers 11 månaders dag! congratulationes till oss :)
puss sålänge

image83
puss, jag älskar dig

snart äntligen helg

Godkväll i stugorna. är precis hemkommen från das jobb. fick sluta en halvtimme tidigare ikväll så det var skönt.
idag hade jag även svenska nationella i skolan, den skriftliga delen. temat var saga och sanning, och jag valde en uppgift där man skulle skriva en debattartikel om hur media hänger ut kända personer i tidningar med nakenbilder osv. det gick rätt bra tror jag, fick till ett bra avslut så jag är rätt så nöjd :)
efter skolan åkte jag hem och så satt jag och spelade the sims2! det är så sanslöst roligt verkligen, jag hade det förut på datorn men så försvann det, men så fick jag ett nytt av jesper i måndags! me so happy

imorgon är det torsdag, och sen är det fredag och HELG! gosh vad skööönt, har inte haft en jobbfri helg på 3 veckor nu och jag måste sova. så det blir nääjs
och på fredag ska jag in till stan, och då ska jag spana in den här otroligt snygga klänningen som jag bara Måste ha! hur snygg är den liksom inte ? den kommer från en av mina favorit affärer, monki.

image82
(bild alexandrastyle.blogg.se/)

what i want by fireball

godmorgon godmorgon! har sovmorgon idag egentligen, men jag vaknade för typ en halvtimme sen av en hostattack och nu kan jag inte somna om igen. wellwell, jag är pigg iallafall för en gångs skull. tittade ut genom takfönstret när jag låg i sängen och möttes av en klarblå himmel! jag blir helt extas verkligen. det är bara att börja räkna ner nu till sommarlovet, 5 juni så smäller det :D aaww, nääjs.

nu ska jag kila ner och fixa mig lite frullebulle, pussokram ses på stan!

image81
jag sommaren 05 tror jag, på marias landställe i Trosa

by the way ..

.. så måste jag ha dom här helt underbara klänningarna från indiska,
hur söta är dom inte ?!
ge mig tack


image80

tralala lilla molntuss kom hit skall du få en puss

image77
jesper i boobrygga förra sommaren. & typ på pendeltåget



Tjingiling i stugorna! idag är det söndag och idag har jag jobbat, men bara till halv fyra, fick gå tidigare idag med ^^ det var mysigt, så då åkte jag hem och så satt jag och mammsen på ballkongen i det fantastiska vädret. och mammsen har köpt massa fina krukor och blommor till ballkongen så nu är det sådär mysigt vårfint, äntligen. och tydligen så ska vädret hålla i sig nu ett bra tag! så imorgon blir det dags för jeansjackan igen.

annars då ? jovars, förutom det att min allergi börjar smyga sig på. är allergisk mot gräspollen, så idag började det lite lätt, har nyst och haft mig. men imorgon så ska mammsen hämta ut medicin, så det blir nog bra.
jag märkte förresten idag att mitt hår har blivit lite längre, det  var på tiden i must say. vill ha långt i sommar, så jag tänker inte klippa mig förrens i höst typ, i know inte så bra för mina kära toppar, men jag vill ha långt så waaahhevaah ..

ikväll är det pretty woman, en av mina favorit filmer :D verrii goodt ..
nu ska jag nog vila en stund. hadetskitfett


don't stand so close to me

nu är det egentligen alldeles för sent för lilla mig, men jag orkar inte sova även fast jag är så fruktansvärt trött.
morgondagens schema består av jobba, plugga, äta, duscha, sova. sen på måndag har jag äääntligen sovmorgon, börjar 12 i skolan. verrii skönt. och så ska jag förhoppningsvis träffa jesper på måndag, yey. så nu har jag något nytt att se fram emot ..

nej nu är det nog dags för mig att sussa iallafall, väckarklockan står på 09.00! godnatt, sovsött, pussokram. 


 

music sounds better with you

image75


tjenixen, härliga lördag! fick sluta en hel timme tidigare :D happyhappy, så jag slutade redan vid tre idag. SÅ skönt verkligen. så nu sitter jag här och bara chillar, me like. fårse vad som hittas på ikväll, känner att jag vill göra något!
jag glömde förresten berätta att jag var hos polisen i torsdags på förhör. jag var tvungen att bli förhörd eftersom att det var utanför mig bråket var. det var lite läskigt faktiskt ^^ men det gick så bra så. så nu får vi se vad som händer, om det blir rättegång or not ?

jag är så otrrrrroligt shopping sugen! verkligen helt sjukt shopping sugen. men jag har noll pengar just nu, dvs 130kr på kontot. yehej! :(

jaha, så nu blev det som jag trodde. den enda saken jag såg framemot blir inte av .. jag orkar inte

when I fall

jahapp, nu är jag hemma från jobbet äntligen. fast det är inte direkt så mycket att hurra för eftersom jag ska dit imorgonbitti igen!
jag var glad där för en liten stund när jag slutade, men inte längre. jag hade en sak som jag såg fram emot den här helgen, en sak som gjorde att jag verkligen tvingade mig igenom den här kvällen. MEN nu blir nog det inte av, men kanske, får se imorgon. jag orkar hursomhelst inte bry mig längre känner jag. jag är inte direkt förvånad över att det kanske inte kommer bli av, just my luck liksom.
wellwell, nu ska jag kila ner och kika på teve en stund så jag får lite fredag jag också! pussokram

image74
min vän victor nere vid skurusundet som jag saknar så himla mycket, och ge mig sommar nu


i'm a machine

ännu en fantastisk dag med sol, har blåst väldigt kallt dock. men det gjorde inte så mycket. hade bara en lektion idag också, hade bild på morgonen, sen åkte vi in till stan, köpte glass och sen begav vi oss till Moderna Museet och kollade på Andy Warhol's utställning. jag verkligen älskar hans konst, sjukt snygg! så det var riktigt roligt att se. och vår guide, anders, var helt underbar! den bästa guide jag haft iallafall ^^

och nu börjar snart mitt jobb, hallelujah ...... aja, hoppas det går fort. och idag måste jag ju prata med min chef om i sommar, blä. känns jobbigt. men som sagt, jag måste ju göra det så jag får som jag vill.
vi hörs ikväll, puss på er sålänge

image72
image73

verk av Andy Warhol, Marylin Monroe och Andy him self  

fix you

hallåppsan! imorgon är det äntligen fredag, eller det brukar vara "äntligen fredag" för mig, men nu är det ju så att jag jobbar 17-23 imorgon. YIIIEE ... eller ? herregud, jag kommer dö. och sen jobbar jag även lördag och söndag, så det var den helgen. me like

idag var det hursomhelst helt underbart väder. hade bara en lektion dessutom, så det var mysigt. har suttit på ballkongen och solat, och så har jag och sara kommit på att det är bara 7 veckor kvar till sommarlovet! jisses, hur galet är inte det ? mucho galet minsann.
imorgon har jag en hel del att ta tag i gällande min ledighet i sommar från jobbet, känns lite jobbigt att ta upp det, men jag måste ju!

image71
såhär himla skönt hade jag det idag på ballkongen!

förresten så hittade jag en helt underbar blogg i kenzas blogg förut. lisaplace.devote.se
hon klär sig galet snyggt, och hon är bara 13 år! aaj laajk

bet she looks good on the dancefloor

hejhejhallå gott folk, hoppas allt står bra till oss er, det gör det oss mig iallafall. har haft en riktigt skön dag idag. började med skola, dock till klockan halv 5, sen var det dags för vernissage i Dieselverkstaden för utställningen, och så kom mammsen och pappsen förbi och tittade, sen åkte jag och pappa ner till saltsjö duvnäs och tog en underbar pizza på Stazione, tog en pesto pizza med pesto, mozzarella och pinjenötter. mums!

hade tänkt bjussa på en dagens nu faktiskt, det känns som det var ett tag sen

image70

tunika/blus - H&M Marimekko
svarta stuprör - Jstore
gladiator sandaler - H&M
(hade dock svarta nylon strumpor i)

bilden är lite mörk, men den får duga för den här gången för bloggen vill inte riktigt samarbeta idag när jag lägger upp andra bilder så det får bli den här :)

so pretty in pink

ÅÅH! jag har hittat världens, och då menar jag väääärldens finaste dator! den är så perfekt, jag har nollkoll på hur bra den är osv, men den är så fiiiiiin. så imorgon ska jag träffa pappsen och övertala honom om att köpa den åt mig, bra va ? hihi
btw så är det vernissage imorgon för en utställning jag är med och ställer ut i för skolan i Dieselverkstaden här i nacka, det blir spännande. jag ställer ut i bild, form och foto. hoppas det blir bra

nu ska jag sussa, nattinatti

image66
hur fin är den inte ?! iiih

hoologans on E

ja tack! jag vill gärna också ha Rachel Zoe som stylist, det är inte mig emot alltså. hon lyckas alltid mixa ihop de allra enklaste plaggen med varandra och så får hon fram den där mumsiga L.A-stilen som är så galet snygg. bara en stor luftig klänning, ett par sandaler och stora solglajjor sen är man totaly fab! ge mig tack. (sen vore det ju inte helt fel med lite värme också, väder-guden! tack.)


image65


the sun always shines on TV

ni har väl för jössenam inte missat alla snyggingar på cocoo.se ?! själv älskar jag deras armband, har precis hittat två par som jag vill ha, funtar på att kanske köpa ? hm, men inte den här månaden, har köptförbud just nu ^^

image64


me like!
förövrigt så är jag död nu. har jobbat idag med, 11.30 - 17. och idag var det första riktiga dagen för mig, kan kassan och allt sånt nu. känns rikigt bra. och imorgon blir det jobb från 12-17 .. lite segt men sen på tisdag har jag studiedag så då kan jag sova ut! sköntskönt.
nu ska jag mysa vidare här hemma med mammsen, hörs senare! ciao

PL all over again

& förövrigt så har vi äntligen kirrat årets peace and love biljetter! yey. känns skönt att det är bokat och klart, nu är det bara tåget som behövs bokas (:

nu ska jag iallafall sova, nattinatti!


image63

SMK på peace and love förra året, mums!

mcdonk

så! nu har jag jobbat två gånger på mitt härliga jobb. det går väldigt bra faktiskt, fick lära mig kassan idag. det var läskigt, och imorgon ska jag stå HELT själv utan någon hjälp, det blir ännu läskigare. men äääsch, det klarar jag! :D och det är väl lika bra att säga vart jag jobbar, och jaa det är på donken, eller mcdonalds för er som inte använder "donken" och jag vill lova att mina snygging-arbets-kläder är riiiiiktigt fräääscha, mucho trendy. speciellt skorna! kan ta en bild imorgon eller så

nu ska jag fortsätta surpla på mitt te så min hals mår bättre tills imorgon
over and out

image62
haaaaalleluuuujaaah

jag bara måste

jag gör ett litet uppehåll mitt i engelska pluggandet -  för jag bara måste dela med mig av den här snyggingen! såg den på sthlm streetstyle jag blev helt kär i hennes outfit, galet snygg verkligen, så otroligt enkelt men så sjukt snyggt!

image61

nu ska jag fortsätta plugga, verriii kul, not

she moves in her own way

hej folk och fä! jag kan bara inte få nog av the kooks, dom är bara så sanslöst underbara!
anyhow, det verkar lugna ner sig nu angående det som hände i helgen. iallafall en av random killarna kommer bli anklagad för grovmisshandel, det var han som slog ner min vän med en snöskyffel. träffade my friend idag vid nacka forum, han såg ändå helt okej ut för att ha fått så mycket stryk, men näsan var lite blå och svullen osv. fick även se stygnen i huvet, inte nice alltså. men ändå skönt att han var uppe på benen!

wellwell, har inte hunnit berätta om min supermysiga dag jag hade i fredags, det var ju ett hejdundrandes vår väder då! så efter skolan begav sig jag och sara in till staden och tog sen djurgårdsfärjan över till djurgården och tog en promenad i det sköna vår vädret! det var verkligen jättehärligt. det blev även invigning av "den speciella jackan" då :D vilket är världens snyggaste jeansjacka! så jag och sara passade på att inviga den när det ändå var såpass varmt ute, vi var ju iofs tvugna att ha en tröja under, men det gjorde inte så mycket ^^ hihi

såhär snygg var jag i fredags
jeansjacka - bikbok
tunika och solbrillor - gina tricot
svarta tights - H&M
vita tygskor - dinsko


image60

in the blink of an eye

herregud, jag vet knappt vart jag ska börja.. dagen har inte direkt varit den allra bästa. egentligen orkar jag inte skriva allt, men jag tar det lite kortfattat.
igår hade jag några vänner över på lite chill, sen runt kanske 2 tiden inatt när jag och jesper sa åt alla att gå kom det hit 3 killar från grannhuset, där det var fest. dom började sen bråka med 3 av mina vänner ute på gården och det blev världens slagsmål. så nu är polisen indragen osv. & en av mina vänner har fått ett stor jack i huvet för en av killarna slog till honom med en snö-skyffel, och så fick han näsan bruten liksom, vad är problemet ? vad får dom killarna ut av att komma hit och bråka ?! jag blir så sjukt trött. PLUS att dom killarna har vadaliserat här på vår gård, ett staket är trasigt, det är klottrat på massa ställen och en bänk är trasig. men jag och jesper har iallafall gått runt och förklarat allt för mina grannar och så, och dom verkade alla förstå situationen. men det känns ju inte så himla kul om vi får betala böter för det som är trasigt när det var dom andra killarna som är skyldiga till det. SNARK! så min söndag har inte direkt varit den allra mysigaste direkt.

image59

den enda bilden från igår

jag vill!

image58


JAG VILL OCKSÅ gå runt i bara en söt liten klänning, solbrillor och vara sådär lite snyggt solbränd, och dricka iskaffe! jag vill jag vill jag vill

abra cadaver

___________jag har tråkigt____

Dagens klädsel: svarta tights, randig tunnika, svart silkesjacka, vita tygskor, flätat skärp, långt halsband med blommig boll på
Dagens frisyr: uppsatt i slarvig bulle
Dagens smink: mascara
Dagens agenda: skola, träna, prata med jobbet
Dagens låt: mando diao - tony zoulias (lustful life)
Dagens saknad: sommar
Dagens bästa: min och mammsens urgoda middag
Dagens svåra: engelska
Dagens sämsta: no money
Dagens töntar: kollis är alltid töntig
Dagens humör: helt okej 
Dagens avsluta meningen: ta mig till sommar

hitten

jaa, det har ju varit en hel del problem med bloggen den här veckan. men nu verkar allting vara tillbaka som vanligt igen!
den här veckan har verkligen gått galet fort verkligen. det är redan torsdag imorgon liksom! och jag och sara kom på här om dagen att det bara är TVÅ månader kvar till sommarlovet! hur sjukt är inte det ? riktigt nice hursomhelst. och i lördags var det så pass varmt att jag och mammsen tog ut våra utemöbler och satte oss på ballkongen och åt frukost, och jag satt bara i tights och klänning och jag frös inte, hihi :D

möh, så trött som jag varit idag har jag inte varit på sjukt länge, plus att jag och sara var ute och powerwalkade i skogen efter en 8 timmar lång skoldag, så jag är rätt slut nu måste jag erkänna. 
föresten så har jag kommit på att jag ääälskar Those Dancing Days - Hitten, så otroligt mysig och sommrig


                                              

dom här glajjorna skulle jag inte direkt banga på, ge mig!

image57


RSS 2.0