The places where we go when we're grey and old

Vet inte vad jag ska skriva egentligen. det här kommer inte direkt bli något glatt inlägg. har inte orkat eller velat skriva något på några dagar. men jag måste väl skriva av mig lite antar jag, har svårt att prata om det som hänt men kanske är lättare att skriva ..
   I onsdags åkte min morfar in med ambulans till huddinge sjukhus, han hade haft en extrem huvudvärk under hela dagen, som senare visade sig vara en hjärnblödning. han har vart sjuk otroligt länge, i flera år. det har vart cancer, proppar, fel på hjärtat .. och nu det här. något som förmodligen är det som får bägaren att rinna över. vi satt hela familjen på sjukhuset hela natten till torsdagen, fick se honom ligga och sova i sjukhus sängen. min morfar, lilla morfar. läkarna tar prover hela tiden, men säger bara att läget är stabilt. men att vi ska vara beredda på det värsta ..
   Idag var det prat om huruvida begravningen skulle gå till om det värsta inträffar .. jag vet inte ens vad jag ska säga, vet inte hur det är att förlora någon nära. önskar mest att jag fick prata med honom, men pågrund av det som hände nu känner han knappt igen mormor ens. vill bara säga att jag kommer sakna honom och att han är den bästa morfar man kan önska sig

Kommentarer
Postat av: Sandra

:'(

2009-01-30 @ 21:15:57
URL: http://ibarcelona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0