Vardags lyx

Hejhejhallådär. sitter just nu på ett hotellrum inne i stan, har precis vart och ätit en riktigt smarrig middag med min far. & imorgon blir det hotelfrukost! love it. har studiedag imorgon så jag kan passa på att sova ut. lite vardags lyx sådär. alltid välkommet! annars så är jag typ fortfarande sjuk, men trotsade febern och tog mig till skolan idag iallafall. var även på tryckeriet med projektarbetet och nu är det äntligen klart! blev så himla bra verkligen, kunde inte blivit bättre. nu ska jag gå och ta ett välförtjänt skumbad!



A reminder





Spare me the details




Sjuker. legat hemma hela dagen i soffan och kollat på The OC. det bara slog till igår helt plötsligt. men nu mår jag bättre, eller om det är inbildning för att jag inte har tid att vara sjuk? i dunno. måste till skolan imorgon oavsett. jobbade förövrigt igår på H&M, gick superbra. dom var jättenöjda med mig och skulle rekomendera mig för ett sommarvikariat där! skulle vara så himla roligt verkligen. en av stockholms största butiker och den butik där det är mest fart i! skulle verkligen vara en sån underbar möjlighet. ska ringa deras butikschef imorgon. är en skiva imorgon, kommer dock inte kunna gå på den med tanke på sjukdom. ohwell. kommer fler skivor!

FÖRÖVRIGT!!!! projektarbetet är klart. k l a r t. det är KLART! oh herre min gud. helt galet. helt underbart. fantastiskt verkligen. inlämning på trycket imorgon. yeahyeahyeahhhheayhh

Blomma



Den här underbart söta byxdräkten åkte med mig hem från Topshop kvällen i torsdags! älskart. kommer användas flitigt i sommar till en brunbränd kropp. oslagbart.


Looking at the heavens with a tear in my eye

Godkväll. då var det lördag kväll, igen. dagarna verkligen flyger förbi mig. har spenderat hela dagen på jobbet. samt suttit i ett mörker under earth hour. var mysigt. hade massa ljus tända. det är lite roligt det där med vilka förutfattade meningar man har om vissa människor .. kul när det sen visar sig vara något helt annat. har haft en bra dag idag.


Friday. night. out.











F r e d a g

FREDAG! trevligt ja. idag har jag vart i skolan, fikat med mor och syster. samt letat studentklänning. hittade nada. gav upp hoppet efter ett tag. kommer bli så jäkla svårt. oh well, håller på att göra mig i ordning nu inför middag hos elin sen utgång! kommer bli nice. var ju förövrigt på Topshop-kväll igår. var hemskt. alldeles för mycket folk i för liten butik, minst 30grader varmt PLUS att det luktade p r u t t. bokstavligt talat. men kom iallafall hem med ungefär världens sötaste byxdräkt! blommig och dan. lägger upp bild imorgon! ha en alldeles ypperlig fredagkväll, det ska jag ha iallafall. CIAO


The new boy




Hejhallå! härligt väder vi har i stockholm va? i love it. sol och varmt. kunde till och med sitta utan jacka förut! inte illa minsann. vart på utställning på Djurgården idag. trevligt. sen blev det fika på 60. haft på mig leopardmönstrat linne, svart kavaj som inte syns på bilden, skinnjacka samt converse. nu ska jag springa till bussen för att möta upp min syster, sen på Topshop VIP kväll! oyesoyes. PUSS


Living on a prayer



Såhär har jag sett ut idag, rätt så enkelt. favorit skjortan från Dressman & skor Converse


Var riktigt duktig förut. skulle iväg och träna. men så kom jag på den fiffiga ideén att jogga till gymmet! var faktiskt väldigt skönt. och så hann jag med att sola också. skönt. annars kort dag i skolan, suttit med projektarbetet. as usual. men nu ni, nu börjar det lida mot sitt slut. thank you god. bara den 10sidiga projektrapporten som ska skrivas! wey.

Back in the days

Såhär söt kan man vara om man är jag! allra första dagen i skolan


Bra låt i väntan på att håret ska torka


When we were winning

God måndag allesammans. ny vecka, som trots alla odds börjat bra. började med att försova mig utan att veta vad jag skulle ha på mig, håret hade inte sin bästa dag, vårkänslorna som legat över stockholm försvann snabbt då jag med stor besvikelse såg att snön tagit över igen. fuckit tänkte jag då. men så tog jag ett djupt andetag och tog mig med nöd och näppe till skolan som faktiskt inte var så farlig. därefter blev det glass i forum med sofia. kändes onyttigt men var himla gott. och så har jag shoppat idag! på apoteket. det var kul.


Fake light from the sun

Hade iallafall en skön kväll igår. började med en långfika på Café 60, var hundra år sen man var där. sen vidare till nattbio, såg filmen Dumpa Honom. faktiskt riktigt rolig. även fast jag ville ut så var det skönt att bara ta det lugnt. Skönt att slippa må sämst idag. dagen har också vart skön, pysslat med projekt arbetet, kollat OC och tränat. har klippt mig också! jättelite iochförsig. men det behövdes!

Lite nytt i garderoben



skor, converse


randigt, Gina Tricot

Shut your eyes

Det är lite roligt att se på stockholms nattliv med nyktra ögon. det är verkligen inte så glamoröst som säkert många tror. lättklädda tjejer som klänger på killar de inte känner som de precis träffat på tunnelbanan. ögon som går i kors. smink som smetats ut till en enda svart röra. skyhöga klackar som stapplar sig fram genom stadens gator. öl och spy lukt blandat på nattbussen hem. men det som är så roligt är att när man själv är med i den här röran så tänker man inte på det, det är precis som det ska vara. vidrigt.


Why ?

Varför blir saker och ting aldrig som planerat ? jag hatar sånt. och jag hatar att inte ha några andra alternativ när det första alternativet inte blir av! fuckit. jag dör om jag måste sitta hemma ikväll också. vill ju ut och festa! får panikångest. helt ärligt, hatar stockholm ibland, eller sverige i allmänhet. inget fungerar!!!!

Update. Ja, från hemmafest - till gå ut på krogen - till stanna hemma - till in till stan och fika - till fika + bio. det här skedde på ungefär 20 minuter. jösses vad ens planer kan ändras snabbt. oh well, nu blir det iallafall fika och bio med malin, kanske sara också. blir ju mysigt, dock inte lika party som jag tänkt mig. var riktigt sugen på en rolig hemmafest. men det kommer andra tillfällen, i hope. nu är det premiär för Robinsson 2009! blir ju spännande. CIAOOO!

random#




Snyggt från Topshop



Snyggt från Topshop! är kär i den tvådelade klänningen och den blommiga byxdressen! & pumpsen är några jag skulle kunna tänka mig till studenten, är något i den modellen jag vill ha. ska lyckligtvis på Topshop-kväll nästa vecka också! efter löning så då kanske man kan kosta på sig något lite dyrare.

Singing I want you back want you back




Hejhej hallå där. det var ett tag sen! har verkligen inte haft tid att blogga något. haft fullt upp med projektarbetet, som nu tillslut börjar likna något. har spenderat hela dagen hemma hos sara då vi pysslat med omslag, innehållsförteckning osv. samt fotat till omslagsbild. här ovanför är några av de bilder som togs. det kommer bli bra det här!

Annars så .. igår var jag på Topshop kväll där det bjöds på vin, öl & 20 procent på allt. supertrevligt! så jag och carro tog för oss av vinet som satt riktigt fint. hittade massa snyggingar, kom dock endast hem med ett par söta trosor. hade inte råd med så mycket mer. men jag njöt för fullt av vinet och den sköna musiken DJn spelade. typ perfekt förfest om man skulle ut sen, vilket jag egentligen skulle men dom planerna gick i stöpet eller vad man säger. ikväll blir det nog hemmakväll, iallafall som det ser ut nu. men imorgon blir det utgång! ciao

Sånt här gör man om man har tråkigt på en lektion



Streetstyle New York & Paris

Leopard


leopard linne och skinnjacka HM, lacktigts Gina Tricot (lånade)

Hejhå, segdag. skönt att den snart är över! jag och sara har typ nyss kommit på att projektarbetet ska vara klart typ nästa vecka, för vår del dvs. mmh hej panik. jag hatar projektarbete. well, look on the bright side of life .. längtar till helgen, har långhelg tillochmed, studiedag på fredag! ayes. är galet festsugen. blev det efter designlektionen, kollis satte på en helt underbar partylåt på högsta volym med högsta bas, men till vår besvikelse hatar vår lärare housemusik och stängde av preciiis innan det bästa kom. livsgnistan bara dog. just like that. nu ska jag skriva projektarbete. later

Balmain - gör mig knäsvag



Hide and seek

Godkväll. fredag den 13, igen. idag har det inte hänt mycket, skola först, sen tog jag en långfika med sara. träffade min syster en stund. sen har det vart en hemmamyskväll med chips och Let's Dance. men imorgon är det annat som gäller, då blir det först jobb, 6.30-16. segt ja. men därefter blir det utgång! oklart vart ännu, men det löser sig. just nu känner jag verkligen inte för att jobba, fyfaaaan vad tråkigt. möhmöhmöhhhh. jag hade så mycket hellre slösat bort mitt liv genom att sova till typ 2 och sen göra nada, men när klockan väl är fyra imorgon kommer jag såklart tänka istället att fyfaaaan vad skönt att jag har jobbat och tjänat cash flow. så det är väl bara att inse det faktum att jag ska upp klockan 6 en lördagmorgon! längtar ..


Dance with somebody



Dansa med mig Gustaf Norén

Slipping through my fingers


idag har jag haft på mig sammets tights och svart tshirt från Gina Tricot, skor Nilsson, halsband mammas gamla. västen äger jag tyvärr inte, men kommer även den från Gina Tricot


Idag har jag jobbat, på H&M i Fältöversten. gick bra, jag var långsam i början (har dock endast stått i kassan en gång innan så lite överseende tack) men sen mot slutet gick det väldigt bra. hoppas på lite tider nu bara! såg precis att jag fått en VIPinbjudan till Topshop den 26 mars i Gallerian. 20procent på allt! inte dumt, så det ska jag nog spana in, så kanske man hittar en studentklänning? man vet aldrig. nu, sova

Vill du bli min, Gustaf Norén ?


I'm falling in love with your favourite song



Hola guapas, snö var det här. herregud, från ena dagen till den andra. för exakt ett år sen kunde man sitta ute utan jacka. kul. har snöat typ nonstopp idag. jajajajaja. så kan det gå. har inget att skriva här egentligen. på mig idag har jag haft indian tunika från Zara, lacktights, skinnjacka & pälsmössa HM, skor Nilsson

Ska förövrigt in och jobba på HM i fältöversten imorgon, spännande. har 3timmarskassapass. det är bra!

I want to paint the world Do you agree?


Put a smile on your face



.. A men hallå. ny vecka, nya äventyr. aeller. nej veckan har börjat segt. ångest inför projektarbetet, jobbiga lärare, jobbiga prov. jobbigt. oh well, om fyra veckor är det dags för inlämning, fyyyysatan vad skönt säger jag bara. kommer bli så fantastiskt att bli av med det där jäkla projektet. tycker synd om alla 91or som har det framför sig till nästa år. jag säger bara, gör nått o k o m p l i c e r a t. och med det menar jag, gör inte en tidning! idag har jag iallafall haft på mig ny randig kjol från Gina Tricot, grå tröja Weekday, skinnjacka H&M, skor Nilsson och väska seccond hand.

And i've seen a thousand smiles but nothing that looks like yours



I sommar vill jag: ha massa picknickar på gräsmattor i solen. sitta på uteserveringar. dricka goda jordgubbsdrinkar. sitta på strandvägsbryggan med sandra. ta sköna kvälls-långpromenader genom staden. lyssna på håkan. övernatta på Utö. cykla barfota. ta kvällsdopp i glasan. åka på festivaler med nära & kära. ha sand mellan tårna. sitta på soluppvärmda klippor i solnedgången med Starship i högtalarna. äta glass på slussen bryggan. sitta på Fåfängan. vara solbränd. gå på konserter på grönan. vara spontan. bada i grisslinge. paddla kanot. få fjärilar i magen. i sommar vill jag leva.

Naked juice bar

Imorse var det ganska så kämpigt att ta sig upp ur sängen .. men det funkade det med. sen tog jag och mamma oss in till stan för att ta en mysig promenad och lunch. men vi gav upp när vi inte hittade någon parkering efter 40 minuter, PLUS att det var storm ute. så vi åkte tillbaka till hemmaplan och tog oss in till forum istället och åt en alleles ypperlig lunch på Il Piato. supersmarr. och inte nog med det! när vi är där inne på östermalm och letar parkering ser jag plötsligt en kille på cykel som jag tänker att han såg ju inte allt för dum ut, sen nån sekund efter kommer självaste Elin Kling på cykel! så då förstod jag direkt att det var hennes gustaf som jag såg först. och dom var ju såklart supersnygga båda två! väldigt perfekta.




Saturday night live


Ja, gårdagen var väldigt mysig och lyckad. Började med middag hos en vän med dom nära och kära, tre rätters, så man var hyffsat mätt efter det. sen drog vi in till gamla stan runt 1 tiden och hamnade på After där halva Nacka samlades. det var en bra kväll helt enkelt. lagom. jag försökte knäppa av en kvällensoutfit inatt vid 4 när jag kom hem men den var alldeles för suddig för att lägga upp så vi får hoppa över den.

My girl wants to party all the time



WOOHHAAA, nu blir det middag och utgång för hela slanten! ciao

Ge mig jeansen!!!!!!!!


Utbildad & klar


supersnyggt från Gina Tricot, jatack!

Nej men hejsan. jag är från och med idag klockan 19.30 färdig utbildad på H&M! wiiha. känns galet skönt. det har verkligen gått superbra allting. kassan har gått galant! och det andra kunnde jag mer eller mindre redan. så idag har jag kört ett 10timmarspass. så jag är rätt död i fossingarna och i kroppen förövrigt. somnade klockan 8 igår på soffan och sov till 8 imorse, sköönt. så nu väntar jag bara på att bli inlagd i systemet så jag kan kolla runt efter lediga tider. känns så himla sköööööööööönt! nu kan jag verkligen andas ut. och så hade mammsen fixat världens mumsmiddag med massa gottigott. imorgon blir det stan med amy & emilia tror jag. ska kolla runt lite och köpa festivalbiljetter! nu, teve.

V O G U E Paris




Don't stare at us



lacktights skinnjacka nitskärp & kilklackar från H&M, svart tshirt Gina Tricot


Dagen före utbildningsdagen. jag ser riktigt fram emot imorgon då jag ska på min första utbildningsdag på H&M. kommer bli sjukt spännande. börjar 9.45 till 18.00 och på fredag är det 9.45 till 19.30. så det blir två långa dagar men förhoppningsvis lär jag mig mycket också! dagen har förövrigt vart skön, kort skoldag sen åkte jag nästan direkt till gymmet och tränade en timme och sen solade jag en kvart. riktigt skönt. det är Weekday VIP-kväll ikväll som jag ville gå på, men jag kände inte att jag hade råd med det, trots att det är 50procent på allt. får gå nästa gång! hade vart trevligt.

Madeleine - 2009

Åh herregud, att jag inte kom på tanken! Jag fick ju min studentmössa idag! wooha. den är såå fiin, helt perfekt verkligen! nu vill jag bara att det ska bli 2 juni så jag får ta studenten. kommer bli så underbart verkligen. no more. mössan är vit, såklart, med en krona på, lila sten & lila tunt band runt om. och innuti står det Nacka Gymnasium och utan på Madeleine 2009. så himla fin!


Edie


World hold on


Jeans Acne, tygskor DinSko, skinnjacka H&M, randigt Weekday

Jag är så otroligt trött, vet inte vad det är med mig. skulle lätt kunnat lagt mig vid 8! men det var ju säsongsstart för Desperate Housewives så jag höll mig vaken. har suttit och letat billiga tågbiljetter till Hässleholm i skåne, ska dit i maj på festival. blir riktigt nice! & på torsdag är det dags för första utbildningsdagen på H&M. spännandeee. är där på fredag också. har stått lite i kassan där mamma jobbar så jag har lite försprång! nu ska jag duscha, sen sova. CIAO!

Sommar.


S ö n d a g



Söndag, vilodagen. eller snarare sista dagen på lovet, stressdagen. fysatan för att gå tillbaka till skolan imorgon. är så otaggad så det finns inte. typ ångest inför allt skolarbete som väntar, det är webbdesignprov, två tidningar som ska göras, i projektarbetet & textkommunikationen. det är stressstressstress. om nästan exakt en månad ska projektarbetet vara klart! oh my. det kommer bli intressant att se hur det kommer bli med det. plus att den där jäkla projektuppsattsen på 10sidor ska skrivas. jag dör.

Champange supernova





RSS 2.0