i'm so excited

hejhå! nu åker vi snaaart! :D jäklar vad roligt det kommer bli .. men det känns fortfarande som att jag har med mig för mycket kläder ? wellwell
ja det finns väl inte så mycket mer att säga än, pussokram ses på festival'n!



förra året på peace and love

nightmares

dan före dan idag. det är så sjukt vad tiden går fort, det känns som att det var igår som vi bara pratade löst om att åka tillbaka till peace and love, som var ungefär i december - januari ? jösses
idag har jag & mamma vart och handlat inför färden, en del nudlar och soppor som är lätt att bära med sig, och så har jag tagit fram det sista som ska med ..


min packning inför la festival, känns som att jag har lite för mycket ? hm

sommartiderhejhej




jag orkar faktiskt inte lägga upp fler bilder än sådär på min midsommarafton, men lite blev det iallafall!
nu ska jag sova, godnatt puss o kram

comfortably numb



mina "nya" fräsiga jeans, blev faktiskt riktigt nöjd :)
- snyggt med matchande strumpor till också -

man must dance


    
















idag: randig tröja, grå bomulls tights, rosa nagellack, H&M. nya armband, indiska

dagen efter midsommarafton, har jobbat idag. gick sanslöst segt, men funkade ändå. alla på jobbet var bakis, så det vart lite kaos där ett tag för ingen kunde tänka klart. & så kom självaste Orup och köpte lite mat. annars har det inte hänt speciellt mycket.
dagen igår vart riktigt lyckad, otroligt mysigt verkligen! vi åt massa god mat, spelade kubb, krocket, hoppade studsmatta, drack champagne, sjöng snappsvisor kvällen lång, lyssnade på härlig musik, dansade smågrodorna runt ett träd .. riktiga sommarkänslor

lägger upp några bilder från igår lite senare!
har btw gjort mig ett par riktigt snygga jeans, gick igenom garderoben för några dagar sen i jakt på ett par jeans till festivalen, så hittade jag ett par otrrrroligt gamla miss sixty jeans som jag hade i 7an, så jag sydde om dom till ett par stuprör och det blev riktigt snyggt .. så dom ska jag ha med mig och rocka loss i


kom änglar kom älvor

kirsten.bmp
(bild lånad av fatale.se)
älskar kirsten dunst outfit på den här bilden! speciellt hatten, har spanat runt länge efter en liknande men har tyvärr inte hittat någon som känns rätt. men jag spanar vidare

tjoflöjt! torsdag idag, jobb om en och en halv timme cirkus. och imorgon är det dags för midsommarafton och jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig, eller jag har ju några suddiga ideer, men inte mer än så. annars så har jag en perfekt bild i huvet på hur jag Vill se ut, men jag äger inte den klänningen tyvärr, vet inte ens om den finns i verkligheten men snygg är den!

såhär ser då min midsommarafton ut: hem till min kära vän eve (som fyller 18 imorgon) vid 12 tiden, så innan det ska jag hinna komma på vad jag ska ha på mig, duscha, komma på hur jag ska ha håret, fixa håret, sminka mig .. det betyder alltså att jag måste gå upp vid typ 8 imorgon! jösses. får försöka spara lite tid och komma på hur jag ska klä mig och hur jag ska ha håret nu under jobbet. SEN, blir det då midsommarlunch hos eve med tjejorna, och så hoppas vi på att solen besöker oss så vi kan bada i poolen. senare på kvällen så ska det komma mer folk och så blir det partaj. hoppas det blir lyckat.
och sen ska jag upp och jobba dagen efter! woiiuuh .. men sen efter det är det iallafall FESTIIIIVAAAL!  roligtroligtroligt. där har jag faktiskt vart duktig och planerat ut vad jag ska ha för kläder med mig, tillochmed tagit fram en del och slängt i tvättet. i'm so proud of myself.


I'M BACK!

WOOOUUUIIIHHHH! ääääntligen säger jag bara, så har min älskade dator kommit tillbaka, snyggare än någonsin! och nu kan jag äntligen börja blogga ordentligt igen. det enda jobbiga just nu är att det inte funkar att ladda ner msn, så jag sitter inne på det allra första msn som redan finns på datorn .. och så fungerar inte iTunes. men jesper får ta och kika på det sen någon dag så fungerar det säkert.

annars då ? jodå, det är ju sommarlov nu, vädret är dock inte så hejdundrandes roligt .. idag var jag inne i stan och lunchade med min mor, sen hjälpte jag till lite på hennes jobb, H&M, det var mysigt. annars så har jag suttit och pysslat med datorn, och kollat matchen och sex and the city. det har ju vart maration på 3an, underbart!

har jag sagt att jag vart nere i fina göteborg också med min vän sara ? tror inte det, men det har jag hursomhelst. lovar att lägga in lite snygga bilder på oss så fort som möjligt!
nu ska jag kolla vidare på sex and the city


jag & sara på äventyr i göteborg


out of control

e
iochmed att jag inte har tillgång till mina egna bilder så bjuder jag istället på snyggingen mary kate, och jag är så sanslöst kär i hennes skor, look at those heels, helt galet coola!



jesus. hej här är jag, och jag lever. men min dator är fortfarande inte klar, men den ska vara klar nu till helgen, ÄNTLIGEN. har inte kunnat blogga speciellt bra iochmed att jag inte har tillgång till mina bilder, och jag kan inte lägga upp nytagna foton från min kamera på den här datorn. men så fort min egna dator kommer så då jävlar, då ska det börja bloggas igen!

vad har hänt på senaste tiden då tro ? jo, det är ju sommarlov nu, det tackar vi för, det vi inte tackar för är vädret ? det är varmt, men mulet och svarta moln .. wellwell
annars så är det dags för festival snart, måndagen den 23 åker jag och mångamånga andra upp till borlänge för 6 dagars festivalande på Peace and Love, kommer bli så fantastiskt roligt :D

ikväll är det håkan på grönan, åh. vill gå, men har absolut inte råd någonstans. tråkigt. fast jag ska ju trost allt ändå se han om cirkus 2 veckor nästan exakt.

nu ska jag duscha, pussokram ses på stan


RSS 2.0