oh horatio

hejhej hallå i stugan! what is uuuup ? själv så sitter jag här och lyssnar på lite chic musik och har det mojsigt ^^ igår var det coctail fest i fruängen, självaste janne (eller janis, eller chillvill, vad som nu känns bäst) hade 20årskalas. det var roligt, inte ÖVERDRIVET roligt kanske men ändå helt okej. jag tog aldrig någon bild på hur jag såg ut men fint var det vill jag lova!

igår på dagen blev det en mysig runda på staden i solskenet med min mor. det blev lite shopping också, en superfin sjal från H&M, den är verkligen perfa-perfekt, stor och tunn, vit med bruna blommor på, så man kan vira den två varv utan att det blir klumpigt! hur bra är inte det ? och så blev det ett par svarta gladiator-sandaler! yiiiiiiee, jag är så lycklig nu att jag äger dom, så himla galet snygga. ville först ha dom bruna, men dom fanns inte i min storlek så det blev ett par svarta, men nu är jag glad att jag tog dom svarta! också från H&M btw.
sen blev det även ett par nya solglajjor när jag var i karlstad, jag sa ju att jag hittat ett par le specs glajjor, men dom var ju som sagt alldeles för dyra, men så hittade jag ett par galet snygga på gina tricot! som var 500 riksdaler billigare, kaaa-tjiiiing


image56


Kommentarer
Postat av: dudie

gaaash va snygga skor vill också ha men fötterna växer inte!

2008-04-08 @ 16:09:14
URL: http://dudie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0