Gives me the greatest peace I've ever known

gokväll. lite bilder från torsdags tror jag. jag älskar ju enkelt med små detaljer. som det här orangea skärpet! i love. då jag klär mig mest i svart lyfter skärpet upp det hela lite granna. guuud jag har klippt mig!!! känns jättekonstigt men bra ändå. har ju haft väldigt långt hår men nu är det mer som en lång page! herregud. fick en chock när jag kollade i spegeln. men känns ändå bra, är mer som en frisyr nu.
hämtade mina doc martens idag. yeah vad cool man känner sig. men det kommer ta ett tag att vänja sig vid att dom är så stooora. men det blir toppen!!

L F W
Gud vad jag älskar detajlerna på dom här bilderna från london fashionweek. första bilden med dom slitna jeansshortsen och skärpet lite slarvigt. och den korta baströjan med det skottrutiga tillsammans med dom grymt fina smyckena tillsammans med väskan. SÅ FINT. förövrigt kom mina dr martens idag!!! wowowowo. ska hämta dom hos min syster på söndag. så jag har längtat yeyye. min lediga dag idag har jag spenderat på följade vis: har städattt massor, fikat med mig själv på espresso house samt skrivit en liten packlista till london. satan vad grejer jag har som jag vill ha med mig. har inte ens skrivit upp allt tror jag. hm, måste verkligen packa smart. hm. löning imorgon yeah

I am a slave to my early graveJag ska köpa dr martens!!! är supertaggad på det. har velat ha ett par i typ ett år nu men det har aldrig blivit av att jag köpt dom. men nu ska min syster beställa ett par åt oss yey!
Nu har jag betalat allt till skolan i London, känns jättebra. ska bara köpa flygbiljett nu också, kan ju vara bra liksom. så att jag kommer dit! gud vad roligt det kommer att bli. jag ska BO i london i nästan tre månader. wowwowowow. känns lite konstigt men samtidigt  huur kul som helst. är väldigt laddad! längtar efter att kunna gå runt på gatorna och bara känna sig hemma. gå runt i hatt och dr martens och dricka gokaffe. satan vad underbart!!! later


Time to wake up, find my soul


Vilken härlig dag jag haft. mötte upp sofia så gick vi ner till gamla stan och åt en superlunch på kaffekoppen (som tydligen har blivit vårt stammisställe) och tog en stoooor gokaffe på det. sen blev det en snabb runda på götgatan i jakt på presenter men hittade inte ett smack. avslutade sen dagen med en yakinikimiddag. yeaah.

RSS 2.0